Kérnék finom rizotto recepteket! Holnap azt szeretnék készíteni. Még soha nem csináltam. Nehéz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 21:44
1/1 anonim válasza:
Először is fontos a rizs, a pici gömbölyű a jó. Szerintem nem nehéz. A mi kedvencünk a csibemájas rizottó. Két bögre rizs picit pirítasz kevés olajon, rá egy deci fehérbor, kevergeted míg nagyjából elpárolog, majd négy bögre víz két leveskocka, az igazi az ha levessel öntöd fel, miután felforrt fedőt rá és kis lángon hagyod, mikor majdnem kész én rakok bele szeletelt póréhagymát és petrezselymet, a végén pedig 10 deka reszelt parmezánt. Májat apróra felkockázod és vajon vagy libazsíron megsütöd majorannával és borssal, sót ne rakj rá csak a végén, mert kemény lenne, mikor kész összekevered a májat a rizzsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!