Igaz az, hogyha üvegben, vagy üvegedényben tártolok valamit, akkor jobban megmarad az étel íze, mintha műanyagban tárolnám?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 13:20
1/3 anonim válasza:
Igaz!
Legalábbis a saját íze marad meg. A műanyagban deformálódik az eredeti íz, és nem is áll el rendesen!
2/3 anonim válasza:
Igaz! Mert a műanyag átvesz bizonyos szagokat,pl. ha valami fokhagymásat tároltál benne előtte,és utána beleteszel,mondjuk túrós tésztát,azt garantáltan érezni fogod rajta,míg az üvegedény nem vesz át semmit!
3/3 anonim válasza:
Nem csak jobb ízü marad az étel-ital, ha üvegben tárolod; henem a müanyagban tárolt élelmiszer még kimondottan káros hatásúi is. Egyre nagyobb a tiltakozás a müanyag ellen. Egy osztrák-német dokumentumfilm is készült erröl a témáról. Megdöbbentö, hogy a müanyag mennyire káros az erészségre és a környezetre is. A filmet én láttam. Sajnos csak németül van meg a film tályékoztatója. Talán érted, vagy valaki le tudja neked fordítani:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!