Mit főzzek amit egy kritikus vendég is szívesen elfogyaszt?
Szerintem olyan ételeket főzz, amit már többször elkészítettél, tudod , hogy jól szokott sikerülni, te, és a családod is szívesen fogyasztják. Ebbe nem tud belekötni, mert ha ti szeretitek, akkor nyilván nem lehet rossz. Maximum a vendég máshogy szereti, de ha negatívan megkritizálja, akkor haza lehet menni vacsorázni, vagy oda lehet állni a tűzhely mellé főzni.
Hú bocs, nem akartam durva lenni, de ez a kérdés nagyon érzékeny pontom, utálom mikor egy férfinak az evés a központi kérdése, és megkritizálja, az egyébként ( számomra, és a többség számára ) kifogástalan ételt.
Hogy konkrét receptet kapj, én a helyedben gomba , vagy valamilyen krémlevest készítenék, előétel pedig majonézes hal, vagy csirkesaláta lenne. Semmiképpen nem készítenék rongyrázós ételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!