Miért kell felfuttatni a friss élesztőt?
Figyelt kérdés
Azért, hogy kiderüljön, hogy "működik" e vagy van valami más oka? Találtam olyan receptet is, amibe szintén friss élesztő kell, de nem futtatják fel.2010. ápr. 16. 12:51
1/2 anonim válasza:
azért, mert úgy jobban eloszlik a tésztában, nem lesz csomós.
maszatka
2/2 anonim válasza:
amugy nem kotelezo felfuttani. ha van egy dagasztogeped ami nagyon szepen kidolgozza a tesztadat akkor nem marad csomokba az eleszto es ugyanazt az eredmenyt ered el. persze kezzel is lehet szepen dagasztani de akkor erdemes idot fordittani ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!