Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan készíthetek diabéteszes...

Hogyan készíthetek diabéteszes nokedlit?

Figyelt kérdés

Keményítő használatával gondoltam, eddig csak fehér lisztből készítettem!

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. júl. 15. 10:12
 1/4 anonim ***** válasza:

A keményítőt felejtsd el nokedli ügyben. Vannak alacsonyabb ch tartalmú lisztek, de arra számíts, hogy más állagú lesz, mint fehér finomlisztből.

Teljes kiőrlésű, graham, tönköly... stb,mindegyik más tésztát ad, ki kell tapasztalni.

Ha fontos a (mert gondolom az ) ch tartalom, olvass utána a glikémiás indexnek, sok hasznos dolgot megismerhetsz.

2016. júl. 15. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:

A keményítö semmivel sem jobb diabetes esetben, mint a liszt.

A legokosabb, ha megkérdezed az illetöt, hogy ö mit szokott használni.

De egyébként használhatsz síma lisztet is, csak a CH-t be kell számítani a mapi keretbe. HA tudsz tönkölylisztet szerezni, az jobb.

2016. júl. 15. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem diabétesz miatt, tehát nem tudom a diétájába belefér e, de én zablisztből készítem a nokedlit.
2016. júl. 15. 12:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az ötleteket! :)
2016. júl. 15. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!