Milyen feltétek vannak a kedvenc pizzádon?
Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 15:37
11/24 anonim válasza:
Sajt, sonka, kukorica, ananász az egyik kedvencem.
12/24 anonim válasza:
Fokhagymás-gyömbéres tejfölös alap, füstölt halak (lazac, makréla, tonhal), kagyló, esetleg koktélrák, lime-karikák, olívabogyó, mozzarella vagy goudasajt. Nagyon kiadós, és isteni szimpla sütőben sütve, nem szeretem, ha kormos az alja.
13/24 anonim válasza:
Háziból: tejfölös alap, sonka, sajt, kukorica.
Pizzériából: paradicsomos alap, sonka, sajt.
14/24 anonim válasza:
Egy jóféle négysajtos vagy vegyes zöldséges jön be.
A sajátjaimon kevés sajt és sokféle zöldség van.
15/24 anonim válasza:
fűszeres csirkehús, főtt tojás, csípős paprika, kukorica, sonka, mozzarella és füstölt sajt
16/24 anonim válasza:
Paradicsomszósz, tarja, csípős paprika,főtt tojás. Lihagyma is mehet, de az nem létszükséglet.
17/24 anonim válasza:
A négysajtosat szeretem a legjobban, illetve a sima gombásat.
18/24 anonim válasza:
Éttermi: van a munkahelyem közelében egy pizzázó, ahol isteni jó margherita pizzát készítenek.
Házi: paradicsom. pont :)
A trükk az, hogy rafinált, fűszeres-sült fokhagymás ricotta alap kerül rá, és a paradicsomok házi termesztésűek és színesek.
19/24 anonim válasza:
4sajtos, sima gombás vagy margarita.
20/24 anonim válasza:
Négysajtos, de itthon még többfélét is teszek rá. Sajtimádó vagyok. Ezenkívül a gombás-sonkás-kukoricás, jóféle paradicsomos alappal.
A tenger gyümölcseit sem vetem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!