A joghurt meddig áll el hűtés nélkül? Kibír két - két és fél órát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az iskolába szeretnék joghurtot vinni, amit én készítettem natúr joghurtból és meggyből. A második óra utáni szünetben enném meg, ami azt jelenti, hogy két - két és fél órát lenne hűtés nélkül. A kérdésem az, hogy lesz-e valami baja? Előre is köszönöm a válaszokat! :)2016. máj. 16. 21:20
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most megnyugodtam. :)
2016. máj. 16. 21:25
3/4 anonim válasza:
megeheted nyugodtan, nem lesz baja. nincs 40 fok, szoval nyugi
4/4 anonim válasza:
Szerintem nincs étel, ami nem bír ki ennyit... Ez roppant rövid idő. Ha főznék egy nagy adag gombás ételt bográcsban, talán meg se hűlne ennyi idő alatt, igaz, hogy utána már nem állna el jól, gyorsan meg kéne enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!