Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen sütiket ajánlotok?

Milyen sütiket ajánlotok?

Figyelt kérdés

Idén ballag 4 keresztgyermek, mindegyik helyre megyünk, és szeretnék valami különleges, mutatós süteményt sütni.

Eddig dinnyés sütit, és mignon receptet kerestem, azokat biztos hogy fogok csinálni. Még miket javasoltok?

Ha tudtok, receptet linkeljetek, de elég ha a nevét megmondjátok, ahogy neten találhatom. :)

Előre is köszönöm!

2010. ápr. 7. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:

[link]

Itt az én kedvenc oldalam, az Andi Konyhája, nagyon klassz sütireceptek vannak képekkel együtt.

Jó sütést! :))

2010. ápr. 7. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ilyenket tudnék elképzelni: mézes zserbó, non plusz ultra, kapucíner szelet, lajcsi, (mondjuk ezek elég melósak és ha kezdő vagy, akkor lehet, hogy kell segítség), de vannak egyszerűbbek is:

- linzer karika

- diós kosárka

- muffin

- ragasztós - Albertkekszes

- barackmag / dió

- halacska

- hólabda

- rumos golyó

- méteres sütemény

- sajtos kifli

- sós perec

- sajtos rúd

- duna hullám

- Kata háztető

Nem tudom milyen ballagás lesz (általánosból vagy középsuliból, de ezt aranyosnak találtam)

[link]

Tőlünk legalábbis ilyen sütiket szoktak rendelni alkalmakra.

2010. ápr. 7. 16:51
 3/6 A kérdező kommentje:

középiskolás ballagások lesznek.

és nem vagyok kezdő már :)

köszönöm az ötleteket! de azért még várok párat :)

2010. ápr. 7. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Holland szelet..... a kremjet varialhatod...
2010. ápr. 8. 04:05
 5/6 anonim ***** válasza:

szia!én már többször megcsináltam a mindmegettéről a "NAGYI ÜNNEPI SÜTEMÉNYE" nevű sütit, ami márá-már

torta élményű, de szépen kockára vágható.annyit változtatok néha rajta, hogy a tojásfehérje habra nem csikomázt teszek, hanem olvasztott csokival megcirmozom,

még muztatósabb is, mint az egybecsokimáz.

üdv.ui.ha nem találod meg, elhozom, mert én kinyomtattam.

2010. ápr. 8. 08:15
 6/6 anonim válasza:
hóladba
2010. ápr. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!