Gyakorlatilag mindet el lehet készíteni síma füszerpaprikával is.
2016. jan. 24. 11:19
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 A kérdező kommentje:
talán olvasd el még egyszer a kérdést, azt hiszem nem értetted
2016. jan. 24. 14:45
3/8 anonim válasza:
MINDEN chilis recept chili nélkül egyértelmüen azoknak jobb, akik nem szeretik a csípöset általában!
Erre ne tudom, mit lehetne más választ adni. Ha valaki nem szerei a csipöset, annak minden étel jobban ízlik csípös paprika nélkül.
VAgy fogalmazd meg érthetöen, hoyg mire vagy kiváncsi!
2016. jan. 24. 15:11
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 TappancsMancs válasza:
Jók a válaszok, én se értem mire akarsz kilyukadni. Egyszerűen ki lehet cserélni a csípőset sima édesnemesre és onnantól az ízél szerint alakul. Aki szereti a babos ételeket annak a nem csípős babos fog ízleni. Egy biztos tipp azért: a chili nevű étel ami csípősen közkedvelt de egy jó recept szerint sima paprikával is mindenkinek ízlik.
Ha ilyen ételeket szeretnél hagyd ki receptolvasáskor a csípőset és nézd úgy. De egy nem csípős chili simán ízletes amúgy is.
2016. jan. 24. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 A kérdező kommentje:
szerintem az ízeknek létezik harmóniája, és nem igaz az általánosságban, hogy egy íz önmagában mindig szar, és akkor is ha bármivel együtt van
2016. jan. 24. 23:35
6/8 seepheerd válasza:
A chilis recept azoknak való, akik szeretik a chilit. Akik nem szeretik a csípőset, egyenek mást.
2016. jan. 28. 06:07
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, ez a kérdés lényege, hogy valóban így van-e?
Például utálok bizonyos ételeket önmagukban, gombát, brokkolit, kelbimbót, de vannank mégis olyan ételek, amikben szuper a gomba, és nemhogy megeszem, hanem a gomba miatt olyan jó, egyszerűen harmónikusak az ízkombinációk.
2016. jan. 28. 09:50
8/8 TappancsMancs válasza:
Igen ez így van és legfeljebb amit előtte írtam válaszban tudom megismételni másképp. Csípősre sok ételt meg lehet csinálni attól függetlenül, hogy szokták e csípősre készíteni és fordítva is. Egy csípős ételt is lehet nem csípősre főzni. Pl chili édes nemes paprikával is elkészíthető. A válasz valóban konkretizálhatóbb, szerintem is lehet hogy pont mondjuk a chili jobban is ízlik nem csípősen mert a csípős paprika elég erősen elveszi az ízeket. Főként ha úgy jól telepakolják vele az ételt a fűszerekből alig érződik már más. A chili pont ilyen, nem csípősen szerintem még jobb is, aki meg végképp csak erősen szereti utólag is belepakolhat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!