Mit lehet a tarhonyába tenni, hogy egy kicsit más legyen? Még csak úgy magában is.
Nagyon szeretem a tarhonyát.
Mint a burgonyapürébe a szerecsendiót, lehet-e valamit a tarhonyába tenni, hogy még finomabb legyen?
Tudom, tudom; én is szeretem csk úgy magában, minden nélkül is.
De szeretem a burgonypürét is, és eszembe nem jutott volna szerecsendiót reszelni bele, ha itt nem írták volna, hogy kicsitt másabb lesz tőle.
Csak azért kérdeztem, hátha van valami, amiről nem hallottam még.
Én sima víz helyett sokszor leveskockával főzöm, attól például finomabb :D Múltkor eléggé ledöbbentem, mikor rájöttem, hogy sokan nem pirítják le főzés előtt, ha eddig nem tetted, akkor mindenképpen próbáld ki, máshogy nem is szabadna :D
Van, hogy mikor felöntöm a lepirított tarhonyát, teszek hozzá felkockázott paradicsomot és paprikát, jó szaftos lesz a végeredmény, úgy még magában is jó, de ehhez elég egy szelet natúr husi is :) A párom nagymamája pirított szalonnával indítja, de ha csak maradék szalonnazsírral pirítod le, akkor is nagyon kirááály :) (pirít, pirít, pirít! :D)
Kösz; én is mindig lepirítom.
A leveskocka is jó ötlet, kösz.
Ha néha marad más után, én is az eltett lecsót keverem bele, néha a lecsóban van tojás is, ha úgy maradt meg.
Tényleg finom úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!