A főző tejszínt is fel lehet verni habnak sütire diszitésnek?
HABtejszínnek kell, hogy hívják, és, mint írták minimum 30 %- zsírtartalmúnak kell lenni, hogy hab legyen belőle.
A FŐZŐtejszín 20-és 10 %-os általában, a tejföl helyett használja, aki szereti, mert nem savanyított termék.
Szóval hab sosem lesz belőle, még fixálóval sem.
Ez így igaz, mert nem savanyított, mint a tejföl. De, ha azt írom hogy a tejszín édes,- ami nem konkrétan cukrozottat jelent-természetes volta miatt, akkor lepontoznak, mint, ahogy már sokszor tették.
Egyszóval a tejszín , akárhány százalék zsírtartalmú, akkor is "édes" vagyis nem savanykás.
És megint leírom, hogy csakis 30 % felettit lehet habnak felverni, jól lehűtve. Ettől alacsonyabb zsírú kiváló a tejföl helyett is, vagy akár kávéba.
Ízlés kérdése,hogy tejföl helyett valaki főzőtejszínt használ.Ha valaki nem szereti a savanykás ízt, pont megfelel neki az "édes " főzőtejszín.Megjegyzem, hogy főzőtejszín kb 20 éve ismert hazánkban, még a Parmalat érából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!