Hogyan süssem serpenyőben a tarját h puha legyen?
Figyelt kérdés
Akárhogy sütöm mindig rágós meg égett lesz ha kisebb fokozaton csinálom akkor is. Öntsek a zsírhoz vizet h puhuljon fedő alatt? Segítsetek légyszi2015. dec. 28. 16:50
1/3 anonim válasza:
Elöször mindkét oldalát süsd át kevés zsírban, utána önts rá annyi vizet, amennyi félig ellepi a szeleteket (vigyázz, mert a göz megégetheti a kezedet) és kis fokozaton fedö alatt párold puhára. Utána fedö nélkül magasabb fokozaton süsd addig, amig megpirul (de ne égesd meg)
2/3 anonim válasza:
Igen, ez így teljesen jó.4-4 percig süsd mindkét oldalát, hogy kérget kapjon. utána a pici víz, amit időnként pótolni kell, és fedő alatt puhára lehet párolni. A végén, már csak fedő nélkül egy kis színre kell sütni, nagyon rövid idő alatt, nehogy kiszáradjon.
magasfalú serpenyőben egybe is sütheted, kicsit több zsiradékban.Isteni finom, omlós hús a végeredmény.Persze ehhez is kell pici vizet adagolni, majd végén körkörösen pirosra sütni.
Deszkán 10 perc pihentetés után nagyon szépen lehet szeletelni.
3/3 anonim válasza:
** és természetesen az egybesültet is fedő alatt kell puhítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!