Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan panírozzam a párizsit?

MARIANN06 kérdése:

Hogyan panírozzam a párizsit?

Figyelt kérdés
"Rántott párizsi "Hogyan panírozzam a párizsit, hogy sütés közben ne robbanjon szét a bundája.Már sokféleképpen kipróbáltam de mindig szétnyílik a közepe. Hátha neked van valami praktikád ötleted.

2015. dec. 3. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Én ugyan úgy csinálom ahogy a rántott húst. Lisztezem, tojásba forgatom, majd prézlibe és kisütöm.
2015. dec. 3. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudsz ellene tenni semmit!


Mert nem csak a hús, a fűszerek, a tartósítószerek, ízfokozók és egyéb egészségtelen dolgok vannak benne, hanem igen jelentős mennyiségben vizet is tartalmaz.


A sütés során ez a víz gőzzé alakul, és természetes módon utat tör magának, ... hacsak már előre villával néhány helyen mindkét oldalán bele-szúrsz a panírba, talán akkor a gőz kijön ott, és más repedést nem csinál.

2015. dec. 3. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 gömbicica ***** válasza:
66%
próbáld meg jobb minőségü párizsivel!
2015. dec. 4. 22:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
51%
Párizsi árán kapsz hust is, és akkor egészségesen étkeztél, és finomabb is !
2015. dec. 7. 13:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!