Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Ki milyen sutesi-fozesi...

Ki milyen sutesi-fozesi tanaccsal latja el az eppen elkoltozo fiat?

Figyelt kérdés
Olyan, edesanyakra, nagymamakra gondolok, akiknek a gyereke, unokaja, most hagyja el az otthon meleget, baratno, munkahely, vagy tanulas miatt es biza a vasarnap felpakolt eteles dobozok csak max. Szerdaig tartanak ki. Gyakorlati egyszeru tanacsokra lennek kivancsi, a gaztuzhely meggyujtasatol a le kapcsoltad a sutot, ellenotrzesig. Valamint etel elkeszitesi tanacsokra is kivancsi vagyok, hogy magyarazzatok el,pl mi a ma megdinsztelt hagyma...

2015. nov. 25. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
28%

Én semmilyennel, mert már amikor itthon élt is, rendszeresn fözött, amire éppen kedve volt.

NEKED viszont azt javaslom, hoyg a you tube-on keress rá ezekre a cínszavakra, amikkel gondod van, ott elöben látod, hoyg mit hogy kell csinálni.

2015. nov. 25. 14:26
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Szégyellném magam, ha az elköltöző gyerekem nem tudná ellátni magát. Nemre való tekintet nélkül, egy felnőtt ember tudjon mosni-főzni magára.
2015. nov. 25. 14:46
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

Hát a pofám leszakadna, ha a felnőtt gyerekemet (akármilyen nemű is) meg kéne tanítani, hogyan kapcsolja be a tűzhelyet. Jézus!

Szerintem kezd azzal, hogy megtanulod kinyitni-becsukni a hűtöt, hogyan használjuk a mikrót, stb. (csak hogy legalább az otthonról vitt kaját meg tudja melegíteni), hogyan kenünk májkrémes kenyeret, hogy készítsen filteres teából italt. Mégsem, kezd az instanttal, azt egyszerűbb elkészíteni.

2015. nov. 25. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!