Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Galuska tésztába elég a...

Galuska tésztába elég a tojásfehérje?

Figyelt kérdés
Van két megmaradt tojásfehérjém, szeretném elhasználni. Ha a nokedli tésztájába csak fehérjét teszek, nem fog szétmenni főzés közben?
2015. nov. 20. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, elég (már próbáltam)


De ha réteslisztet használsz, akkor akár tojás nélkül is meg lehet csinálni úgy, hoyg nem megy szét (szintén próbáltam)

2015. nov. 20. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
A tojásfehérje is összetartja a dolgokat, az íze viszont sokkal szolidabb lesz.
2015. nov. 20. 14:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálkozom vele :)
2015. nov. 20. 15:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha van otthon őrölt kurkumát, egy késhegynyivel a sárga színt is elérheted vele.

Amúgy tényleg a fehérje adja meg a tartást a nokedlinek.

2015. nov. 20. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!