Galuska tésztába elég a tojásfehérje?
Figyelt kérdés
Van két megmaradt tojásfehérjém, szeretném elhasználni. Ha a nokedli tésztájába csak fehérjét teszek, nem fog szétmenni főzés közben?2015. nov. 20. 13:29
1/4 anonim válasza:
Igen, elég (már próbáltam)
De ha réteslisztet használsz, akkor akár tojás nélkül is meg lehet csinálni úgy, hoyg nem megy szét (szintén próbáltam)
2/4 anonim válasza:
A tojásfehérje is összetartja a dolgokat, az íze viszont sokkal szolidabb lesz.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megpróbálkozom vele :)
2015. nov. 20. 15:24
4/4 anonim válasza:
Ha van otthon őrölt kurkumát, egy késhegynyivel a sárga színt is elérheted vele.
Amúgy tényleg a fehérje adja meg a tartást a nokedlinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!