Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Valaki fagyasztott már le...

Valaki fagyasztott már le kenyeret, és felengedés után élvezhető maradt?

Figyelt kérdés
Betáraznék teljes kiőrlésű kenyérből, mert viszonylag ritkán jutok hozzá. Lefagyasztva mikróban fel lehet engedni, vagy simán tegyem ki este a fagyasztóból és akkor sem lesz baja? Valaki csinált már ilyet? Köszönöm.
2015. nov. 2. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Mi mindig így csináljuk, semmi baja nem lesz a kenyérnek/kiflinek.
2015. nov. 2. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
61%
Magvas kenyeret és fehér kenyeret is szoktam fagyasztani. Kiengedés után olyan, mint a friss. A mikrózás szükségtelen. Az sem árt, ha a fagyasztóban nincsenek nagyon szagos dolgok ugyanabban a fiókban,
2015. nov. 2. 15:59
 3/8 anonim ***** válasza:
35%
Én is szoktam, ki lehet engedni simán és mikróban is, ha sürgős (többször át kell rendezni a szeleteket, hogy mindenütt kiolvadjon). Puha lesz a kenyér, de nem marad ropogós a héja. Én szeretem így is.
2015. nov. 2. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
mi is mindig lefagyasszuk. friss marad, mint ujkorában
2015. nov. 2. 16:40
 5/8 anonim ***** válasza:
49%
A boltban is lefagyasztják...
2015. nov. 2. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább ne mikrózd (kiszáradhat), hamar kienged amúgy is. Vigyázz hogy ne jegesedjen mert akkor kiolvadáskor elázik, és valóban átvehet "szagokat". Nálunk nem szokott, attól függ kinek mi van a fagyasztójában.
2015. nov. 2. 18:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor eszek szerint cselekszem
2015. nov. 2. 19:26
 8/8 anonim ***** válasza:
55%

De szeretném tudni, hogy ki volt az, akinek a 4-es válasz ennyire nem tetszett!!

Gyakorlatilag ugyanazt válaszolta, mint a többi!!

Esküszöm, nem normális, aki ebben a topikban "osztogatja" a pontot!!!

2015. nov. 3. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!