Miért puhult meg a savanyúuborkám amit a nyáron raktam el?
Figyelt kérdés
Ki járt még így???2010. márc. 12. 21:21
1/3 anonim válasza:
A puhulas oka lehet:
nem taroljuk a savanyusagot elegge huvos helyen
so, ecet es viz aranya nem megfelelo, tul keves so/ecet
az uveg, amiben taroljuk vagy a viz nem megfeleloen tiszta
a cukor is puhithatja a savanyusagot, foleg ha tobbet adunk hozza a kelletenel
nem zarjuk le az uveget megfeleloen
Edesanyamnak sokszor puhult meg az uborkaja, es az o eseteben a problema az volt, hogy az ecet minosege nem volt megfelelo.
2/3 anonim válasza:
Épp most ettem az ebédhez uborkát és az is puha volt. Van amelyik üveggel ropogós van amelyik puha. Én sem értem...
3/3 anonim válasza:
Nem tudom! 20 éve rakok el szuper csemegeuborkát és eddig mindig jó volt, kivéve tavaly! Mindig mindent ugyanúgy csinálok. Ami különbözött most az a tárolási hőmérséklet tényleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!