1/1 anonim válasza:
Ha hasonló eredményt akarok elérni, mint a kinti grillezésnél, akkor a nyeles serpenyőt választom, tehát én a vokra szavazok. Nagyon kevés zsiradék kell alá, a serpenyő legyen jól felhevítve, és gyakran kell forgatni a cuccot. Nekem van olyan, ami vas, bordázott az alja, és a legjobb steak és grillkolbász sütésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!