Szakacsok ti hogy csinaljatok a rizottot hogy ne egjen le? Azt olvastam hogy keverni keverni de nekemle eget kicsit ugy is illetve nem volt olyan jo meleg
Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 08:00
1/4 anonim válasza:
Én nem vagyok szakács, de még sose égett le. Folyamatosan kell pótolni a folyadékot és alacsony hőmérsékleten kell készíteni.
Nem értem, ha nem is volt meleg, akkor hogyan égett le? :D
2/4 anonim válasza:
Milyen edényben készíted? Mert az sem mindegy.
3/4 anonim válasza:
Ha netán gázon készíted, akkor tegyél az edény alá lángelosztót (meg ne legyen az edény belül összekarcolt!).
4/4 anonim válasza:
Vagy jó vastag talpú rm lábosban főzd, abban se fog leégni.
A rizottót igen, folyamatosan kevergetni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!