Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Szakacsok ti hogy csinaljatok...

Szakacsok ti hogy csinaljatok a rizottot hogy ne egjen le? Azt olvastam hogy keverni keverni de nekemle eget kicsit ugy is illetve nem volt olyan jo meleg

Figyelt kérdés

2015. aug. 26. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok szakács, de még sose égett le. Folyamatosan kell pótolni a folyadékot és alacsony hőmérsékleten kell készíteni.

Nem értem, ha nem is volt meleg, akkor hogyan égett le? :D

2015. aug. 26. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen edényben készíted? Mert az sem mindegy.
2015. aug. 26. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha netán gázon készíted, akkor tegyél az edény alá lángelosztót (meg ne legyen az edény belül összekarcolt!).
2015. aug. 26. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy jó vastag talpú rm lábosban főzd, abban se fog leégni.

A rizottót igen, folyamatosan kevergetni kell.

2015. aug. 26. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!