Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen az ideális gyros pác?...

Milyen az ideális gyros pác? Nektek mi vált be leginkább?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Múlt héten csináltam a családnak gyros tálat, és mivel nagyon bejött nekik megint ezt kell csinálnom.

De a hús nem lett gyros ízű... az olajos pácba tettem oregánót, borsot, fokhagymát, szárnyas fűszerkeveréket és gyros pác fűszert. De nem lett az igazi...

Nektek mi a leginkább bevált recept?

#gyros #gyros pác
2015. aug. 6. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én oregánót nem szoktam tenni bele, nekem az inkább az olasz kajákhoz illik, biztosan nincs a valódi gyrosban sem. Lehet elég volna, ha azt kihagyod, eléggé intenzív íze van, elnyom mindent, a többi kb. stimmel.

Én szoktam szórni rá egy kis pirospaprikát, esetleg jól illik hozzá az őrölt kömény, vagy leheletnyi kurkuma.

2015. aug. 6. 14:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Kifogom próbálni! :)

Annyiféle recept fellelhető a neten, pont egy olyan alapján csináltam, ahol írt oregánót.

2015. aug. 6. 15:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Értem, de a neten a feltöltők épp olyan próbálkozók mint Te vagy én. Lehet neki bejött házzá az oregánó, neked nem, nekem sem megy hozzá. Inkább a kömény, de lehet van akinek meg az nem. Egy próbát megér, rossz nem lesz tőle, legfeljebb erre is azt mondod, hogy ez sem volt az igazi.
2015. aug. 6. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
hozzá* :-)
2015. aug. 6. 15:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Jogos! :)

Köszönöm még egyszer!

2015. aug. 6. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Étlapon is volt nálunk. Nem fűszereztük semmi mással, csak (nem emlékszem a márkájára) egy világoskék zacskóban árult fűszerkeverékre. Van többféle is a (jobb) boltokban, az igazihoz a világoskék zacskós áll a legközelebb.
2019. nov. 30. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!