Milyen az ideális gyros pác? Nektek mi vált be leginkább?
Sziasztok!
Múlt héten csináltam a családnak gyros tálat, és mivel nagyon bejött nekik megint ezt kell csinálnom.
De a hús nem lett gyros ízű... az olajos pácba tettem oregánót, borsot, fokhagymát, szárnyas fűszerkeveréket és gyros pác fűszert. De nem lett az igazi...
Nektek mi a leginkább bevált recept?
Én oregánót nem szoktam tenni bele, nekem az inkább az olasz kajákhoz illik, biztosan nincs a valódi gyrosban sem. Lehet elég volna, ha azt kihagyod, eléggé intenzív íze van, elnyom mindent, a többi kb. stimmel.
Én szoktam szórni rá egy kis pirospaprikát, esetleg jól illik hozzá az őrölt kömény, vagy leheletnyi kurkuma.
Köszönöm! Kifogom próbálni! :)
Annyiféle recept fellelhető a neten, pont egy olyan alapján csináltam, ahol írt oregánót.
Jogos! :)
Köszönöm még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!