Mikor van megfőve a cékla?
mármint mit szeretnél?
félig főzni, majd lereszelni, és úgy megfuttatni olajon?
mert ahhoz akár nyersen is lereszelhetted volna.
a cékla nyersen kb. olyan keménységű, mint a burgonya vagy a karalábé. tehát ha már annyira át tudsz rajta futni vele, mintha krumpli lenne, akkor biztos puhára főtt.
hélyas=héjas
Csak most látom, ez nagyon baba.
hát, nem tudom, mit szeretnél vele csinálni, ez a baj. mert sztem a dinszteléshez eleve nem kellett volna elkezdeni főzni. mivel elkezdted a főzést, lehet, hogy most már jobb úgy befejezni, és vmi mást kitalálni belőle :)
(merthogy a forró vízből kiemelt céklát nehéz lesz ám lereszelni.)
mit főzöl tulajdonképpen?
végülis nem baj! figyu, főtt krumplit is le szoktak reszelni, csak kásásabb, puhább, omlósabb lesz. pl. összekeverik tojással, liszttel, és kisütik. semmiképp nem történt tragédia!
emeld ki minél gyorsabban, hogy ne főjön szét, a dinszteléstől meg megpuhul!
kicsit egymásba írtunk :)
ez lesz a legjobb: minél hamarabb kivenni a forró vízből, és úgy megdinsztelni (sztem. én elég gyakran eszem céklát.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!