Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A savanyúságokat (uborka,...

A savanyúságokat (uborka, káposzta, csalamádé, cékla, töltött paprika) lehet tejszínhabrózsával díszíteni?

Figyelt kérdés
Szerintem jól nézne ki. Nem tudom, mások mit szólnának hozzá.
2009. febr. 15. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem érdekes.de dísznek jo,együtt tuti nem enném meg.inkább ne csináld,a tejszínhabot a desszerthez add.:-)
2009. febr. 15. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
98%
én nem tenném. :D ili
2009. febr. 15. 16:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Hát én lehet ráborítanám a tálalóra...
2009. febr. 15. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
szerintem ne nekem a hányinger járna a fejembe nem az h szép :S
2009. márc. 1. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim válasza:
53%
Dísznek jó, de ha megeszed akkor hasmenésed lesz:)!
2009. aug. 4. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim válasza:
100%
Hát pedig a gondolta nem is új... cukrozatlan, mással ízesített tejszínhabot nyugodtan lehet dekorációnak használni. Ha a jó kemény CUKROZATLAN tejszínhabba ízlés szerint belekeversz egy kis tormát, céklával kimondottal finom. Csak lehetöleg lé nélkül legyen a cékla, mert ha összefolyik a tejszínnel baromi pocsék színe lesz
2010. márc. 15. 23:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!