Jó ötlet amit kitaláltam rántott húshoz?
Figyelt kérdés
Egyedül vagyok ,szóval mindössze 3 kis szelet lapockát szándékozok kirántani. Eszembe jutott, hogy fel lehetne turbózni, borzaskára gondoltam, de nincs sajtom.
De aztán eszembe jutott, hogy van francia camembert sajtom, és tegnapról maradt egy kevés spenót. Szóval milyen lenne, ha megtölteném ezekkel? A spenótot nyersen szokták rakni a töltött cuccokba? Vagy jó így elkészítve is? Megy a Camembert-hez? rántsam, vagy bundázzam tojásban?
2015. jún. 16. 16:09
11/11 anonim válasza:
Lehet, hogy van, de akkor is érdekes hogy az összetevőkben karfiol van, az elkészítésnél meg átmegy brokkoliba? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!