Miért van ez igy, valamit elrontok?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne ,hogy a fanta szelet piskótája nekem mindig be "vizesedik" vagyis olyan lesz mint a szivacs:( miért van ez? köszi a válaszokat előre is!2010. febr. 27. 17:55
1/3 anonim válasza:
Mikor vizesedik be? A piskótának teljesen ki kell elöször hülnie, a túrót célszerü lecsurgatni és csak utána késziteni el a krémet. (Szerintem a túró lehet a hibás, de nem biztos)
Hallottam egy trükköt: hogy a piskótát vékonyen meg kell szórni habfixálóval és akkor nem tud átázni a tészta, de még nem próbáltam.
2/3 anonim válasza:
Nem állítom, hogy igazam van, de ha a tepsiből még melegen kiteszed tányérra, akkor is átnedvesethet szerintem. Csak abból gondolom, hogy ha a melegszendvicset a tányérra rakom, akkor átázik.
3/3 A kérdező kommentje:
első válaszoló:igen az lehetséges hogy a túró főleg hogy a dupláját rakom a leírtnál.. ezt a trükköt lehet én is kipróbálom bár soha nem hallottam róla:)
második válaszoló: igen az is lehet viszon tepsibe nem hagyhatom mert odaég mivel a tepis még forró:S:)
viszon köszönöm szépen a válaszokat!:)
2010. márc. 1. 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!