Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Csokiszökőkút Milka csokival...

Csokiszökőkút Milka csokival használható?

Figyelt kérdés
Kipróbálnám Milkacsokival

2015. ápr. 28. 16:51
 1/5 anonim ***** válasza:
El se tudom képzelni, hogy hogy merült fel benned, hogy nem.
2015. ápr. 28. 17:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Karbantartás,hőfoktűrés nem tudom hogy reagálnak a bolti csokik
2015. ápr. 28. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

"hogy reagálnak a bolti csokik"


Hu, ez most jó volt.


Te magad készited a csokit? Vagy hol veszed ha nem a boltban?

2015. máj. 9. 21:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

direkt kapható csokiszökőkúthoz sok pénzért csokipor

én 5 lettem az hogy 1-2 tábla elég lenne néha majszolni de nem tudom ha pl 30 percig fortyog nem e lesz romlott

elvégre nem véletlen lehet rajta ne legyen magas hőfokon tárolva

2015. máj. 10. 00:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Csokinak az olvadási pontja 26°C-30°C között van. A csokiszökökút hömérséklete be van állítva kb 28°C-ra, nem fortyog csak tartsa a csokit folyékonyan. Amiután ha a maradékot kitöltöd valamibe és alvadás után tárolod, azt bármikor elöszedheted és ismét használod.

Amennyiben az olvasztot csoki vastag, hígíthatod semleges étolajjal.

A tárolása célszerü tüzálló edényben, amit a következö alkalommal melegre/gözre rakhatsz felolvadásig és utánna a cokiszäkökútba öntöd.

2015. máj. 11. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!