Süteményekkel hogyan lépjek tovább?
Beütöd a google-ba hogy milyen sütit szeretnél, és kidob kismillió féle-fajta elkészítési módot.
Pl. dobos torta készítése:
Akármelyiket is megnyitod, ott találsz egy-egy részletes leírást is.
Biztosan mind finom, a Nosalty.hu, ill. a Mindmegette.hu igen-igen sokak által kedvelt főzős-sütögetős honlap. De majd megnézegeted, neked melyik a szimpi.
A titok az hogy ne rekedj meg, ne félj. Ugyanis az hogy nem sikerült a 4 lap vagy, szétfolyt az égetett tészta lehet alapanyag probléma is.
Pl. én a zserbót évek óta ugyan az alapján a recept alapján csinálom. Mindig az a "bajom" hogy mind a 3 lap túl lóg a tepsin nyújtás után. Az évek alatt viszont 2x előfordult hogy nem hogy nem lógott túl, de nem is tudtam akkorára nyújtani a lapokat mint a tepsi. Akkor a két alkalommal pechem volt, vagy a liszt vagy az élesztő minősége nem volt megfelelő, így hiába csináltam mindent ugyan úgy nem volt jó.
Valószínűleg ha első alkalommal lettem volna ilyen peches elkönyveltem volna hogy én vagyok ügyetlen, ugyanis akitől kaptam receptet nem csak leírta hanem a gyakorlatban is megtanította.
De ugyan ez megjelenik a piskótában is, mindig ugyan azt a receptet követve, ugyan úgy csinálom, mégis valamikor szép magas, máskor meg állhatok neki még egy lapot sütni mert annyira nem jön fel hogy képtelenség tortának félbevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!