Hogy tudnék több vitamint csempészni az étkezéseinkbe így tél végén?
Csíráztass! Bioboltban vegyél magokat- én ősztől tavaszig szinte folyton csíráztatok valamit- mire a kész elfogy, elkészüljön a következő (retek, brokkoli, vöröshagyma, búza, vöröskáposzta, mustár, zsázsa, stb...)
Ha utánanézel itt a neten, pl. a csira.hu-n sok infót találsz, mindegyik más vitaminban, ásványi anyagban, nyomelemben gazdag, bármivel ehető- ma reggel rántottában ettük, de levesben, szendvicseben, stb... az ovis kisfiam is imádja!
Sok sikert és jó étvágyat!
(én műanyag szűrőben és befőttes üvegben csíráztatok)
en amig tehettem a nagymamam kertjebol szereztem be mindent mert tudtam hogy az tuti bio, azutan meg kimentem a piacra es kerestem olyan arusokat akiken latszott hogy a kertjukbol hozzak a zoldseget gyumolcsot mert azok biztosan nem vegyszerezik szet
erezheto a kulombseg a bolti es a piaci aru kozott
bocsi az ekezet miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!