Vajas leveles tésztában a vajat helyettesíthetem hájjal? Ha igen, a mennyiség ugyanaz?
Figyelt kérdés
És úgy általában a süteményeknél, tésztáknál mikor tehetek vaj/margarin helyett zsírt, mikor nem?2015. febr. 17. 15:44
1/1 anonim válasza:
Nem ugyanaz, abból hájastészta lesz, nagyon finom leveles, de más íze van, mint a vajas leveles tésztának.
Egéb gyúrt tésztáknál használhatsz zsírt, de kevesebbet arányosan a vajnál és a margarinnál.
Sós pogácsák, rudak, de én az almáspitét is zsírral készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!