Mihez használtok konzerv paradicsompürét? (Apró konzerv, sűrű püré)
Figyelt kérdés
Én mindenhez dobozos paripürét használok, ami jóval hígabb, mint ez a konzerv változat, és azon gondolkoztam, hogy melyiktől lesz jobb íze mondjuk egy csilinek, vagy tésztához való szósznak?2015. febr. 8. 10:55
11/11 A kérdező kommentje:
Raktam belőle a pörköltbe, de túl paradicsomos lett az íze... amúgy közönöm a tippeket, és maradok a dobozosnál :)
2015. febr. 19. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!