én tudok, 28 éves nő vagyok, vidéken nőttem föl, ahol tartottunk állatokat - de ma már nem alap dolog, hogy egy háziasszony (háziember :D) tudjon vágni, mert felesleges, bemegy a boltba, henteshez és leemeli a polcról
szóval szerintem már nem
2010. febr. 10. 16:37
2/9 anonim válasza:
Elméletben tudok,még disznót is,de gyakorlatban nem igazán merem levágni.A tisztítással már nincs gond.
De nekem a férjem ezeket a brutál dolgokat meg csinálja.Hála az égnek!
2010. febr. 10. 16:44
3/9 anonim válasza:
Nincs többnyire szükség rá. A panelben nem lehet csirkét tartani.
2010. febr. 10. 16:48
4/9 duhaj ervin válasza:
Baromfit,halat konyhakészre tudok előkészíteni.
2010. febr. 10. 17:04
5/9 anonim válasza:
Csirkét és halat tudok, szoktam is, nyúlhúst nem eszem, mert rossz íze van, nem szeretem. De a nyulat nem tudnám leölni, ebben biztos vagyok (sem vadat).
2010. febr. 10. 17:31
6/9 anonim válasza:
Nyulat nyúzni nem tudok de a csirke és halpucolás rutinos feladat! 28/nő
2010. febr. 10. 17:32
7/9 A kérdező kommentje:
Szuper háziasszonyok vagytok!!!!!
2010. febr. 10. 17:34
8/9 anonim válasza:
Megölni nem bírnám őket, nagyvárosi lány vagyok, mindig hentesnél vettük a húst. De ha valaki elvágja a nyakát, megpucolom, kibelezem, felaprítom, ahogy illik.
Pár éve az egyik multinál vettem pontyot, kértem, hogy öljék meg, erre magához tért hazafelé. Zokogva csaptam otthon agyon (persze gyakorlat híjján nem sikerült elsőre), utána úgy reszkettem, hogy le kellett ülnöm és megnyugodni, hogy megtisztítsam, stb... Azóta csak szeletben veszek halat :=).
2010. febr. 10. 18:51
9/9 anonim válasza:
Nálunk is volt mindig baromfi, disznó stb. anyu is mamám is értenek az ilyen munkához, de én nem. Nem vágom el a nyakát, nem szedem ki a belét, nem darabolom össze. Tollát segítek leszedni. Ha mama és anyu nem tudja már csinálni, akkor lehet vegák leszünk, mert a bolti húst nem szeretjük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!