Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen csirkemelles kajak...

Milyen csirkemelles kajak vannak? Bedoglott a sutom es nem nagyon van otletem hogy mit tudnek fozni.

Figyelt kérdés
2015. jan. 18. 18:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem ez a kedvencem: [link]

Csinalok melle altalaban bulgur salátát.

2015. jan. 18. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Csirkemellet szeletekre vágod, kiklopfolod, sózod. Utána piros paprika fűszert elkeversz lisztben, ebbe forgatod a hús szeleteket, és forró olajban kisütöd. Nagyon gyorsan megvan, könnyű és gyomorkímélő kaja. Krumplipürével a legjobb :)
2015. jan. 19. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Csíkokra vágod, lisztbe forgatva hirtelen kisütöd.

Mártást készítel külön edényben: fokhagymás tejfölöst, vagy sajtmártást, vagy összedobsz egy lecsó-alapot, a kisült húscsíkokat belerakod, egy kicsit összeforralod. Rizs-köretet készíthetsz mellé.

2015. jan. 19. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Csíkokra vágott csirkemellből szoktam tejfölös csirkepaprikást csinálni, teszek bele jó sokő őrölt borsot is, spagettivel nagyon finom.

Csinálhatsz gombás tejfölös, vagy tejszines csirkét is, petrezselyemmel megszórva és krokettel tálalva.

Finom még párolt rizzsel a vajban sütött csirkemell, amit megkensz mustárral, megszórod jó sok apróra vágott fokhagymával és curryt is adsz hozzá.

2015. jan. 19. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!