Miért ajánlják minden műsorban az oliva olajat?
És:
- Védelmet nyújt a szívbetegségek ellen, serkenti a vérkeringést, csökkenti a koleszterinszintet, és vele a vérnyomást!
- Nem rakódik le, mint a zsír, így nem engedi kialakulni a cukorbetegséget, és elhízást, csökkenti az epekőképződés előfordulását!
- Megelőzhető vele a többnyire férfi áldozatokat követelő vastagbél rák!
- Jó barátja a gyomornak, fekélyre és hurutra vény nélkül kapható gyógyszer.
- Hatásos és természetes fájdalomcsillapító.
- Vidd fel hajadra, körmödre, bőrödre… regenerálja a sejteket!
- Kiválóan alkalmazhatod fokhagymásan kullancs kiszedésre, vagy fertőtlenítő hatású közös fürdőzések (uszoda, strandolás után) tejjel bekeverve, egy kád forró vízbe öntve!
Jah meg jó sokat kamuznak mert drágábban el lehet adni minta disznózsírt..
Szerintetek egy raklap olivaolajhoz hány hektárnyi ültetvény kéne?
Dolgoztam oylan raktárban ahol szinte csak olivaolaj volt vagy ezer nm en.
Bizonyára a föld összes oliva olaját oda gyüjtötték össze és véletlenül sem egy szintetikus aromákkal felspécizett szinezett katyvasz volt az üvegekben...
Az igazi oliva olaj elsö préselésböl származó,lehetöleg
bio.
Tényleg egészséges,valamint isteni az íze és minden kajának kellemes aromát ad,de persze van amikor csak marketing fogás mert az olíva olaj drágább...
én eddig salátkhoz,héjábn sült burgonyához használtam,de rántottát is remek benne sütni!szerintem megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!