Instant tészta házilag?
Ha valaki tudja, hogy az instant tésztát hogyan készítik, segíten legyen szíves.
Pontosabban arra lennék kiváncsi, hogy a már meggyúrt és feldarabolt tésztával mit csinálnak, hogy szárítás után elég legyen forró vízzel leönteni ahhoz, hogy ehetö legyen.
Mindenkinek elöre is köszönöm a segíteségét.
Gyanítom mint minden más instant dolgot elő főzik, majd szárítják.
Már csak azért is tartom valószínűnek mert ha tészta van itthon akkor az a kutya maradékosában reggelre megszárad, és amikor ilyen téli hidegben a kajáját meleg vízzel öntöm fel, mire kiérek vele látszik hogy ugyan olyan puha mint amikor főztem.
Igen, ebben igazad van, csak nem mindegy, hogy hogyan fözik (vagy csak gözölik?), illetve hogyan szárítják: sütöben vagy csak szabad levegön esetleg frittelik - mert ilyet is hallottam pletykaszinten.
Ajándékba szeretném adni, és ezért lenne fontos, hogy tényleg jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!