Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Instant tészta házilag?

Instant tészta házilag?

Figyelt kérdés

Ha valaki tudja, hogy az instant tésztát hogyan készítik, segíten legyen szíves.


Pontosabban arra lennék kiváncsi, hogy a már meggyúrt és feldarabolt tésztával mit csinálnak, hogy szárítás után elég legyen forró vízzel leönteni ahhoz, hogy ehetö legyen.


Mindenkinek elöre is köszönöm a segíteségét.



2014. dec. 5. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Gyanítom mint minden más instant dolgot elő főzik, majd szárítják.

Már csak azért is tartom valószínűnek mert ha tészta van itthon akkor az a kutya maradékosában reggelre megszárad, és amikor ilyen téli hidegben a kajáját meleg vízzel öntöm fel, mire kiérek vele látszik hogy ugyan olyan puha mint amikor főztem.

2014. dec. 5. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen, ebben igazad van, csak nem mindegy, hogy hogyan fözik (vagy csak gözölik?), illetve hogyan szárítják: sütöben vagy csak szabad levegön esetleg frittelik - mert ilyet is hallottam pletykaszinten.


Ajándékba szeretném adni, és ezért lenne fontos, hogy tényleg jó legyen.

2014. dec. 5. 15:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!