Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » A káposztás salátám megkesered...

A káposztás salátám megkeseredett! Miért?

Figyelt kérdés

Nyers lila káposzta, répa, hagyma, alma volt benne, öntetként kefír majonézzel és mustárral. Minden hozzávalót előtte külön is megkósoltam, semmi bajuk nem volt. Mikor kész lett a sali, még isteni finom volt, de utána gyorsan megkeseredett, kb fél óra után már ehetetlen volt.

Mitől változik el az íze??



2014. nov. 28. 17:17
 1/5 anonim ***** válasza:
szomorú volt:c
2014. nov. 28. 18:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A kefir (meg a joghurt) mustárral együtt nagyon sokszor keserü lesz állas közben.
2014. nov. 28. 18:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Komolyan? És azt meg tudnád mondani, hogy mitől függ, hogy végülis megkeseredik-e vagy sem? Csak mert máskor is készítettem már ugyanilyen jellegű salátát, és nem volt baja. Igaz, most nem univer mustárt használtam hanem egy másik típust, de gondolom nem ez számít.
2014. nov. 28. 21:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, mikor lesz keserü, de már többször jártam így.
2014. nov. 28. 21:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem... :(( köszönöm a válaszokat!
2014. nov. 29. 12:06

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!