Írnátok olcsó, de egészséges ételeket?
Nyilván nem minden étel egészséges, főleg nem mindenkinek (nagy különbség van az egyéni érzékenység között), csak éppen az egészségesség nem egy egzakt fogalom...
A zöldségételek zömét (most nem kezdem sorolni) viszonylag egészségesnek tartom, s nem is drágák, a kalóriaszegénységen a zsír segít (hogy melyik zsír egészséges, abba végképp nem megyek bele, döntsön mindenki a maga táplálkozásáról, anyagi lehetőségei, hozzáállása függvényében).
A krumplis ételek egészségességét nem tudom, de jók :) A rizs igen sokoldalú.
Olcsó ételeknél le szoktam írni a száraz hüvelyeseket is s szerintem ha ez az étrend legegészségtelenebb pontja, akkor jók vagyunk. A paleo tiltja, én tartózkodom, a magam részéről nem eszem, mert túl keményítődús nekem, sosem volt nagy szerepe az életemben.
A házi tojásért szerintem odavagyok s kevés egészségesebb dolgot tudok elképzelni, mint tojás zöldségekkel... Rántotta, lecsó, főzelékhez tükörtojás, levesbe galuska, tojáspörkölt... Zöldségfasírt is készülhet vele s még millió dolog. Nekem szinte minden ételemben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!