Stefánia szeletet hogy kell megsutni?
Figyelt kérdés
Nekem mindig leragad a tepsi aljára, van valakinek ötlete, hogy kellene sütnöm?2014. nov. 16. 03:47
1/2 anonim válasza:
Tedd szilikonos sütőpapírra, amit kicsit kiolajoztál, nekem így nem ragad le. Legjobb a barna színű szilikonos sütőpapír.
2/2 anonim válasza:
Vastagon kizsírozott zománcos tepsi aljába raktuk a darálthús egyik felét = a kisdisznó alját, majd bele a tölteléket, és a darálthús másik felével körbe-borítottuk. (Vagyis "kisdisznót sütöttünk és nem szeletekben!)
Felvert tojással alaposan körbe-kentük, sülés közben a tepsi alján összegyűlt zsírral locsolgattuk.
Amikor azt láttuk, hogy az alja már egy kicsit kezd sülni, lapáttal egy kicsit alányúlva megmozgattuk, lehetőleg úgy, hogy ne törjön el a disznócska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!