Mi a véleményetek a teleshopos fitmixről?
Figyelt kérdés
Sokat gondolkodom rajta h megéri e vagy csak szélhámosság az egész... (Lehet h nem jó témába tettem)2014. nov. 1. 12:48
11/13 sadrok válasza:
Az enyém tegnap érkezett meg, ma tesztelem. A reggeli alma-répa-citrom turmix készítését még gyakorolni kell :-) de a kókuszreszelékből készült kókusztej, kiváló lett! Igyekszem napi szinten használni, szerintem megérte megvennem...
12/13 anonim válasza:
Két hét alatt tönkre ment, a vágóél tengelyén lévő gumiszerű kuplung szétszakadt. Az egész nem egy nagy tétel, ki is tudnám cserélni, de persze forgalmazó, ellátó az nincs. Az egész becsavarható agyrész pedig 9.900Ft. Egy kicsit spórolni kell é s venni olyat, aminek van márkája és van szervizellátása. (ja mert nincs meg a doboz, így nem cserélik)
13/13 anonim válasza:
Kellemesen kellett csalódnom, mert jeleztem problémámat az ügyfélszolgálatukhoz, és rövid időn belül választ is kaptam. Csak a gép teljesítményét kérték és most kézhez is vettem a meghibásodott alkatrész pótlására szolgáló dolgokat. Ilyet máshol nem tapasztaltam, le a kalappal előttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!