Ti nem unjátok a rizs ízét?
gombás rizs, tejszínes csirkemellpörkölt kukoricás rizzsel, sáfrányos rizs, májas rizottó, pulyka rizottó tetején reszelt sajt
Mehet még köles-ez is variálva, sütőtök püré, krumpli püré, édesburgonya, durum tésztából spagetti, tejszínes-húsos tészta.
Ha unod így önmagában a rizst akkor pl csinálhatsz rakott káposztát/zöldbabot, paradicsomos húsgombócot, töltött paprikát is. Csirkemellet vagy darált pulykamellet is vehetsz hozzá, nem muszáj darált sertéshúsnak lennie.
igen haver krumpli van 100 g -ban egy dúrva 15g szénhidrát
a rizsben meg 100g -ban kb75 gramm szénhidrát , érzed a különbséget ? :D ha napi kb 400g rizst kell ennem akkor számolj már utána hogy mennyi krumplit kéne egésznap zabálni :D egyébként zabpehej is megy
A párom naponta többször eszik rizst, gyakorlatilag kenyér helyett, édességként és kb. bárhogyan, bármihez. Ha edzés miatt eszed, akkor valószínűleg a zsíros cuccok kiesnek, bár egy kis sült zöldség beleférhet... A párom nem zsíros rizsei kakaósak, gyümölcsösek, mazsolásak... De keverhetsz bele halat, sajtot, mit tudom én, szerintem lehet kísérletezni.
Ott a köles és bizonyára még pár gabona, álgabona.
Van, aki ketogén étrend mellett edz, nemcsak szálkásít (arra elég jó), de tömegnövel is :D Az megoldja a gyakori és szénhidrátos evés problematikáját, persze más kihívásokat teremt s bizonyára nem mindenki bírná :D
Én paradicsomos halat is szoktam rárakni. Imádom így. Reggelire is finom édesen. Gyümölcs, olajos mag, méz bele. Nem tudom ezek mennyire megengedettek.
Készíts hozzá tejszínes szósszal készült ételt, feldobja az is nagyon.
De készíthetsz rizsgombócot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!