Mit csináljak a kibontott dióval, hogy ne avasodjon meg?
Figyelt kérdés
2010. jan. 15. 14:30
2/8 anonim válasza:
előző jól írja.
nálunk a karácsonyi diós slágerek a következők voltak:
- dió csokiöntettel
- diós kakaóturmix
- félbevágott, kissé kivájt alma vaníliás túrókrémmel töltve, apróra vágott dióval megszórva és megsütve.
3/8 anonim válasza:
Én dupla zacskóban szoktam a mélyhűtőbe tenni, hogy ne legyen olyan "hűtő szaga". Ahogy kiveszed, rögtön fagyottan is lehet darálni és beletenni sütibe, vagy tésztába, nem kell megvárni, hogy felengedjen, mivel igazából meg sem fagy, mert magas az olajtartalma. (Nem lesz jeges)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi, irány a hűtőláda
2010. jan. 16. 12:02
6/8 anonim válasza:
A dió a fénytől és a melegtől avasodik, oxidálódik. Elég hűtőbe tenni két fokra jól lezárva.
8/8 anonim válasza:
Kajáld meg és hidd el nem fog megavasodni.Vagy ha van mókusod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!