Mivel lehetne a házi készítésű jégkrémet keményebbé tenni?
Figyelt kérdés
Finom krémes az állaga, de emiatt nagyon folyós is, főleg a gyerekeknek, akik lassan eszik.2014. aug. 15. 14:52
2/7 anonim válasza:
Kevesbb cukrot kell bele tenni, ha hidegebbre nem tudod hűteni, vagy tovább bent tartani a fagyasztóban.
(Mennél több a cukor, annál nehezebben, és annál alacsonyabb hőfokon fagynak ki a jégkrémek, paarfék, fagylaltot.)
3/7 A kérdező kommentje:
Cukrot biztos nem teszek többet mert így is elég édes.
A zselatint lehet hogy megpróbálom, köszönöm.
2014. aug. 15. 16:21
4/7 A kérdező kommentje:
Jajj félre olvastam, szóval kevesebb cukor?
Hm. Egy kevéssel lehet hogy lehetne csökkenteni a cukrot, csak akkor meg nagyon keserű lenne az étcsoki miatt azt hiszem.
2014. aug. 15. 16:28
5/7 anonim válasza:
A zselatinos dolgokat nem lehet fagyasztani !
6/7 anonim válasza:
Épp ez a lényeg a zselatinban, nem törik bele a kanál és olyan lesz, mint a bolti hőmérsékletű jégkrém. Én simán tejszínt szoktam felverni, bele egy csomag zselatin, kiadagolom ostyalapok közé, fólia, be a fagyasztóba, és ha kedvem szottyan, eszem egy ostyás jégkrémet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
Ez tejmentes jégkrém lesz, nem tudom a zselatin mivel "reagál", lehet hogy nem is érne semmit...
2014. aug. 19. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!