Tudnátok nekem segíteni?
Meg szeretném lepni a párom valami olcsó, finom és egyszerű étellel. Sajnos nem vagyok a konyhában annyira járatos.Most készülök megtanulni főzni. Tehát először szeretném ilyennel meglepni. Ti mit tudnátok ajálani? Levest, főételt és desszertet is szeretnék.
Csak azok írjanak akik tényleg segíteni akarnak.
Előre is köszönöm 😊
Leves: a zöldségkrémlevesek elég egyszerűek (pl brokkolikrém)
főétel: Lasagne? vagy még egyszerűbb valami spagetti/penne egy paradicsomos szósszal és sajttal.
Olasz tésztákhoz pár egyszerű szabály van: rendes, durumlisztből készült olasz tésztát érdemes venni, és sós vízben főzni (annyi liter, ahányszor 10 deka a tészta, amit főzöl). Ha paradicsomos szószt csinálsz, használhatsz hozzá konzerv paradicsomot, de lehetőleg valamilyen jobbat, amiben egész vagy darabolt paradicsomok vannak.
A kaja egyetlen komolyabb beruházása a sajt, parmezánt érdemes használni hozzá, de az nem trappista árban van.
A desszert kérdést passzolom.
Szia!
Leves: hideg gyümölcsleves tejszínhabbal a tetején (akár szív alakban is)
Főétel: tésztasaláta, ha gondolod mehet mellé rántotthús
Desszert: eper csokival, tiramisu, brownie vanília fagyival
Próbáltam egyszerűbb ételeket összeszedni. Remélem, segítettem! Szép napot!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!