Tudnátok segíteni nekünk?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni! Az esküvőnkre keresünk sütőasszonyokat Debrecen és környékéről! Olyan hàznál tevékenykedő személyt, aki vàllal esküvőre sütemény sütést!
Segítségeteket előre is köszönjük!!!!!
2014. jan. 21. 08:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem nagyker-ből olcsóbban is kijönne.Vagy Cukrászdákból,és az akkor már csak minőségi,árban sem hiszem hogy olyan drága volna.De azért sok sikert!
2/4 anonim válasza:
Nagyker és cukrászda sosem fog neki olyan sütit csinálni,mint egy sütőasszony.
Kérdező: facebookra ird ki,ismerősök hamarabb fognak tudni ajánlani
3/4 anonim válasza:
Szerintem a nagymamadtol,anyukadtol erdeklodj. Ha faluban elnek,akkor biztos osszeallnak a nenik szivesen a 'nagy esemeny' erdekeben. Az biztos igazi nagymamas izu lesz:)
4/4 anonim válasza:
Ízlés kérdése,de mindenki maga tudja,mi a jó,én csak ötleteket adtam.Ám ebben a nagy pénzügyi válságban,ha feladsz egy hirdetést,hogy sütőasszonyt keresel,állítom 5perc alatt annyi ajánlatot kapsz,hogy nem győzöl majd válogatni.De szerintem jobb ha egy helybélit bíztok akkor meg,természetesen csak Tippeket adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!