Tényleg káros az édesítőszer? vagy mit használjak helyette ha cukrot nem lehet?
jaj, istenem, előző. remélem, kutatóprofesszor vagy, és sokéves mérési tapasztalataid vannak...
igen, mutattak a tévében egy csajt, aki rosszul volt az aszpartámtól (nem rákos, csak hányt és fosott). de napi 30(!!!) csomag rágót evett, és 3 liter light kólát ivott... hülyék mindig voltak és lesznek.
egyébként jó lenne, a butaságaidat meg nem ontanád másokra, mert vannak, akik pl. nem ehetnek cukrot. lehet, hogy velük is azt etetnéd?!
Ehhez nem kell kutatóprofesszornak lenni, csak tájékozottnak. Hazai orvosok is, külföldi orvosok is bebizonyították számtalan alkalommal hogy az édesítőszerek rákkeltőek, a natúr cukor fogyasztása sokkal egészségesebb. Persze, pár tabletta édesítőszertől nem leszel rákos. Én se kapok tüdőrákot attól hogy elszívok 3 szál cigit.
Amúgy meg még a cukorbeteg is ehet cukrot, ha elég inzulint ad be magának...
előző: a cukorbeteg nem ehet cukrot. ezen kívül van olyan cukorbeteg, akinek nem kell inzulint beadnia magának, mert van saját inzulintermelése.
én kutató vagyok, és hidd el, ilyen kijelentéseket nem lehet kutás nélkül állítani.
Hát köszi a válaszokat és hozzászólásokat!
Én Norbi édesítőt vettem ami aspartam mentes, de.....
Akárhogy is akartam nem volt szimpatikus.
Mondjuk én annyival vagyok előnyben, hogy nem vagyok cukorbeteg, csak fogyókúrázni szeretnék és természetesen annál jobban is egészségesebben élni!!!!!
Szerintem a sztívia mellet döntök, nem is cukor, de nem is mesterséges édesítőszer.
Egy "kicsit" drága, de nem kell kílószámra enni azt sem.
Viszont az édes ízt nem tudom kizárni az életemből, szerintem lehetetlen.....
Erről a nyírfacukorról még nem is hallottam...
De köszönöm, neked is sok egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!