Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » SÜTŐPAPÍR! Kinek mi vált be?

Róóz Peter kérdése:

SÜTŐPAPÍR! Kinek mi vált be?

Figyelt kérdés

Vettem olcsóbbat, minden leragadt,

vettem drágábbat, majdnem minden leragadt.

Kinek mi vált be? Melyik márka, hol vette? HELP!

2014. aug. 5. 20:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szió!

Nekem is az alufix vált be eddig a legjobban

:)

2014. aug. 6. 03:51
 12/15 zolidobos ***** válasza:
Egy ismerősöm "szerzett" valami pékségből sima, mezei sütőpapírt, adott pár kilót. Működik, még hurka alatt is.
2014. aug. 6. 05:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Lidl-be szoktam venni szilikonos sütőpapírt, nekem bevált. Kelt sütik alá viszont sosem rakok, csak jól kiolajozom a tepsi alját, sosem ragad le.
2014. aug. 6. 07:01
 14/15 anonim ***** válasza:

A Lidlisnek "Aromatic " a neve. Nagyon szerintem is, én nem olajozom az alját a tepsinek, csak beleteszem a papírt.

Viszont sütis kérdéseknél legalább százszor megírtam már, hogy a kész sütit a tepsivel jó nedves konyharuhára kell tenni, így népi pára keletkezik a a tepsi-a papír-és a süti között, és egyszerűen nincs semmiféle leragadás.

Többen vissza is írtak, hogy valóban bevált nekik is.

A papírról még annyit, hogy már a nagyanyám is használt az ötvenes években sima zsírpapírt, vagy pergamenpapírt, amiért papírboltba küldött bennünket.Már Ő sem szerette a tepsiket áztatni és sikálni :D

2014. aug. 6. 08:04
 15/15 anonim ***** válasza:
*...némi pára... :)
2014. aug. 6. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!