Mikróban elkészíthető ételrecepteket keresek. Szerintetek?
Nekem van egy szakácskönyvem, mikróban készíthető ételekről, de ne kívánd, hogy mind leírjam, én pl készre még nem is főztem semmit mikróban, hiába a szakácskönyv.
ha gondolod megkeresem, hogy a szerző/kiadó alapján legalább rá tudj keresni.
Köszönöm a válaszokat! :-) A könyv címe elég, arra már rá tudok keresni, mindenképpen érdekelne!
Csináltam már párolt zöldséget, virslit, rántottát, de arra is rájöttem, hogy sütőzacskóban kb. mindent meg lehet csinálni. Csak a kevergetést igénylő dolgokra nem találtam még megoldást: spenót és egyéb főzelékek...
Szia! A könyv címe: Tanácsok és receptek mikrohullámú sütőkhöz.
Szerzők: Huba Zsuzsa és Stadler Mari - a könyvecske F.Nagy Angéla ajánlásával jelent meg.
Tényleg nagyon sok jó kaja és tanács van benne, és szerintem a lényege az, hogy megtudod, mit , milyen teljesítménnyel, hány percig kell csinálni.
A Mikró hullámok nem föznek, csak hevitenek. Fözni sütni ne akarjál nem fog menni.A Mikróhulámú készülék nem csodagép, mint amennyire esküsznek rá!
Próbálkozzá, de felfogod adni.
Köszönöm a válaszokat :-)
Nos, rántottát elég jól lehet benn sütni... A zaftos tésztaétel is megfő benne... És csodát nem várok, csak kaját ;-)
A könyvajánlót köszönöm, rárepülök :-)
Ha nem találod meg a neten, én szívesen elküldöm Neked a könyvet, nincs fél kiló, szóval levélként is elmegy.
Akkor privát írj és megbeszéljük. Nem kérek érte semmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!