Tudnátok mondani olyan "ételeket" vacsorára ami könnyen és gyorsan elkészíthető?
meleg szendvics
házi hamburger
tejszínes tészta
zöld saláta grillezett sajttal vagy csirkemellel
sajt saláta
körözött
tortilla
Miert csak heti egyszer lehet rantottat enni?
En egyebkent csak fott eteleket ezem.
Én most épp rozmaringos almákat ettem. Az almát negyedekre vágva, kis dióval, vajjal és olívaolajjal meglocsolva sütöttem egy kis tálban, kb. 10 percet.
Mellé meg egyszerűen vajas pirítós.
Csakhogy valami nem hétköznapit mondjak.
Soha nem hallottam meg ekkora marhasagot a tojassal kapcsolatban, de ez a ti dolgotok.
Ezekhez mit szolsz?
Tejberizs behutve, gyumolccsel
Gyumolcssalata
Gofri
Fott virsli ketchuppal/mustarral
Sajt es zoldsegszeletek piritossal
Puding gyumolccsel
Mikros suti
Sajnos a legtobb, ami eszembe jut az tojasos, de talan kedvet kapsz:
Turofelfujt
Omlett vagy tojasrantotta reszelt sajttal vagy zoldsegekkel
Fott tojas es piritott toast
Bundas kenyer
Tojaspuffancs zoldsegekkel
veszel kész levelestésztát. csíkokra vágod és beletekerd a virslit, rövid idő alatt megsül és nagyon finom.
pirítos kenyér hamar kész, kenőkrémek nálunk gyakran vannak. (avókádó, tojáskrém, padlizsánkrém, csicseriborsókrém, sárgaborsókrém)
Aztán ott a hot-dog, a hambi, a palacsinta (sós-édes), amerikai palacsinta a lángos. (ez utóbbi icipicit macerásabb, viszont van olyan recept, hogy egy hétig eláll a hűtőben és mindig csak annyit nyújtasz ki, amennyit éppen megesztek)
bundáskenyér, baconbe csavart máj- salátával, tepsiben sült csirkecombok, grillezett húsok és zöldségek, ham and eggs, néha pékáru. Tejbegríz, tejberizs, krémlevesek pl. sajtal pirított kenyérrel tálalva.
Ezek mind hamar készen vannak és sztem finomak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!