Megromolhat a sajt?
Figyelt kérdés
Kb. másfél (de inkább két) hete áll a hűtőben egy darab Trappista sajt, most észrevettem, megsütném melegszendvicsbe, jó lehet az még? Nem büdös és nem is penészes, ha körbevágom kicsit a szélét, még megehetem, ugye? Mi bajom lehet tőle?2014. júl. 28. 20:55
1/2 anonim válasza:
nekem ennyi idő után már büdi szokott lenni :)
nyugodtan megeheted
én ha érzem hogy kezd büdi lenni, csak levágom a külső részét és már mehet is a kajába
2/2 anonim válasza:
ha nem büdös, nem penészes, nem ragad/ragacsos, az íze is jó, akkor semmi baja nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!