Kancsár Erzsébet kérdése:
Zölddió beföttet szeretnék készíteni, de 8 napos áztatás után, a szúrás helyén elkezdett rotthadni. Miért? A vizet naponta kétszer váltottam.
Figyelt kérdés
2014. jún. 21. 18:38
1/3 anonim válasza:
Nem is tudtam , hogy ilyen befőtt is létezik :O
3/3 anonim válasza:
Rothad vagy barnul? Szépen be szokott barnulni. Mi nem befőttnek, hanem lekvárnak szoktuk elkészíteni, és isteni finom.
Nem lehet, hogy túl meleg helyen van? Csak tippelek, mert nekünk még soha nem rothadt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!