Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mit kell tudni az egész...

Mit kell tudni az egész töltöttkacsa megsütéséről? Még sosem csináltam!

Figyelt kérdés

Töltelékhez van recept! Módszert írjatok légyszi!

18/L


2009. dec. 20. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az a titka,hogy nagyon lassú tűzön,sokáig,és folyamatosan locsolgatni a szaftjával.Így puha és omlós marad a kacsád.Nem szárad ki! Sok szerencsét!


15/l

2009. dec. 21. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt akartam írni,hogy alacsony hőfokon és sokáig süsd :D bocsi
2009. dec. 21. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!