Hogy készült a torta?
Hát én se tudhatom hogy amilyet te ettél az milyen volt ;). De nagy különbségek nem lesznek szerintem a receptek közt. Keress rá a képek között és válassz olyat ami hasonlított arra amit ettél.
Szoktak bele tenni tejszínt, anyukám szerint úgy az igazi, szerintem anélkül is jó, szóval kinek mi jön be. De alap esetben bármilyen neked tetsző joghurtot felmelegítesz addig hogy épp csak egyet forr (tovább nem szabad főzni mert kicsapódik), beleszórod a zselatint és hagyod egy szilikonos formában kihűlni. Ha akarsz tehetsz hozzá gyümölcsöket, felvert tejszínt (akkor édesíteni is kell persze). Lehet neki csinálni kekszalapot darált kekszből, kakaóporból és vajból, de akkor kapcsos formára lesz szükség. Néha csináljuk olyan szilikonformába ami több kis darabból áll, akkor inkább olyasmi lesz mint a puding.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!